Erwin Blokker
Dikkie Prikkie
Horlogeband.nu
Linda Hoogeveen Graphic Design
N. Schouten en Zn. B.V.
Sven's Klussenbedrijf

SPONSORS

Nou breken onze klompen. Ons geld is op. We leven van ons statiegeld. We kunnen niet meer op de Puch naar de kroeg, want we kunnen de benzine niet meer betalen. Help jij Kratje Bier de winter/lente/zomer/herfst door?

Geintje natuurlijk. We zijn grotendeels afhankelijk van onze spaarcenten, want inkomsten zijn er (nog) niet echt. Om onszelf klaar te maken voor de volgende optredens en het geluid te verbeteren, hebben we beter materiaal nodig dat niet langer uit elkaar valt en onze vreselijke klanken wél aankan. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors. Wees geen kutwijf en geef gul!

Heb je jouw blote reet altijd al op internet willen hebben? Daar doen wij niet moeilijk over. In ruil voor een donatie vanaf €25,00 nemen we graag jouw logo/foto op, op onze website. In overleg plaatsen wij deze ook op onze social mediakanalen.

Sponsor je via bankoverschrijving? Vermeld dan jouw e-mailadres in de omschrijving. Lukt dit niet? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Doneer je via PayPal? Geef dan jouw e-mailadres door als persoonlijke boodschap op de donatiepagina van PayPal. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je vragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

BANKOVERSCHRIJVING

Sponsor een bedrag naar keuze door over te maken via je eigen bank. Je kunt jouw donatie overmaken naar NL17RABO0311249469 t.n.v. M. de Groot o.v.v. "Kratje Bier" en eventueel een e-mailadres.

PAYPAL

Sponsor gemakkelijk en snel een bedrag naar jouw eigen keuze. Doneer veilig via PayPal.

Erwin Blokker
Dikkie Prikkie
Horlogeband.nu
Linda Hoogeveen Graphic Design
N. Schouten en Zn. B.V.
Sven's Klussenbedrijf